Säännöllistä sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan sinulle, joka haluat erottua positiivisesti

Ota yhteyttä
Placeholder Image

ENÄÄ EI TARVITSE MIETTIÄ, MITÄ SOMEEN PITÄISI PÄIVITTÄÄ

Sisällöntuotantoa Facebookiin ja Instagramiin – Vaivattomasti!

Sosiaalisen median kanavia pitää päivittää aktiivisesti, kuten varmasti tiedät.

Kuten ehkä olet huomannut, osa yrityksistä on joskus tehnyt Facebook-sivut, mutta niiden päivittäminen on jäänyt muiden asioiden jalkoihin.
On aika tavallista, että sosiaalisen median aktiivisena pitäminen, eli sisällöntuotto, ei ole yrityksen prioriteettilistan kärjessä. Se vaatii aikaa ja vaivaa, joka on poissa jostain muusta.

Monella yrityksellä viimeinen päivitys näyttää olevan kuukausien takaa. Minkälaista mielikuvaa se luo?

Passiivisuus sosiaalisessa mediassa tarkoittaa myös sitä, että suuri määrä potentiaalisia asiakaskontakteja jää saamatta!

Suurin osa suomalaisista, lapsista ikäihmisiin on aktiivinen jollakin sosiaalisen median kanavalla ja käyttää sitä tai niitä säännöllisesti.

Jos sinun yrityksesi ei ole siellä missä asiakkaasikin, voit olla varma, että kilpailijasi ovat ja keräävät parhaat asiakkaat itselleen.

Kun sosiaalisen median kanavillasi on julkaisuja vain jouluna ja juhannuksena, ne saattavat kerätä muutaman tykkäyksen lähinnä sukulaisiltasi ja ystäviltäsi, mutta käytännössä yhtään potentiaalista asiakaskontaktia ei saada aikaiseksi.

Mitä siellä somessa pitäisi sitten tehdä?

Mitä se toimiva sisällöntuotto oikein on?

Sosiaalisen median pitää olla aitoa ja mielenkiintoista.

Myyvää, muttei tyrkyttämistä.

Toistuvaa ja muistettavaa.

Monipuolista, mutta kiinnostavaa.

Säännöllinen ja laadukas sisällöntuotto sosiaalisessa mediassa on pelkistetyimmillään sitä, että olet asiakkaillesi aidosti oma itsesi ja teet sitä mitä parhaiten osaat. Oman työsi.

Ja me tiedämme, miten laadukasta sisällöntuottoa tehdään. Se on meidän työmme.

Ota yhteyttä
Placeholder Image

Mitä pitää ottaa huomioon, kun tekee sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan? 

ÄLÄ ANNA MARKKINOINTIMURHEIDEN ESTÄÄ YRITYSTOIMINTASI KASVAMISTA 

SÄÄNNÖLLISTÄ SISÄLLÖNTUOTANTOA 

Me varmistamme, että yrityksellesi tulee säännöllisesti hyödyllistä, myyvää ja tykättävää sisältöä sosiaaliseen mediaan!

Tämä on ollut ehkä aikaisemmin sukulaispojan tai -tytön vastuulla, mutta se on saattanut jäädä tekemättä. Nyt saat henkilön, joka pitää huolen siitä, että päivitykset julkaistaa säännöllisesti ajallaan.

Meidän työmme on pitää huoli yrityksenne säännöllisestä sosiaalisen median aktiivisuudesta. Sinä saat käyttää aikasi omaan ydinosaamiseesi.

ERILAISIA NÄKÖKULMIA 

Emme ainoastaan päivitä sosiaalista mediaasi, vaan mietimme liiketoimintaasi. Me mietimme, mikä on ajankohtaista alallasi juuri nyt. Toki haastattelemme sinua kuukausittain, mutta käytämme myös omia aivojamme sisältöjen suunnitteluun ja tekemiseen.

Kun yritystäsi ja sen tuotteiden tai palveluiden hyötyjä käydään läpi eri näkökulmista, tykkääjät saavat mahdollisimman monipuolisesti tietoa palveluistasi ja mielenkiintoiset, myyvät julkaisut helpottavat heidän ostamistaan juuri sinulta.

MITEN ASIAKAS SINUT NÄKEE? 

Katso omaa Facebook-sivuasi tai Instagramiasi asiakkaan silmin. Antaako se yrityksestäsi ammattimaisen, luotettavan kuvan? Kun säännöllisten julkaisujen sisällöt ovat houkuttelevat, kuvat ovat laadukkaita ja kuvien värimaailma on toistuvaa ja visuaalisesti tyylikästä, annat potentiaaliselle asiakkaallesi hyvän mielikuvan yrityksestäsi.
Kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin.

Ja kun osoitat asiakkaalle kiinnittäväsi huomiota yksityiskohtiin, asiakas alitajuntaisesti ymmärtää, että teet asiat viimeisen päälle – teidän työnne jälki on myös sen mukaista.

Sisällöntuotantopalvelut sopivat sinulle, jos..

✅ Haluat keskittyä enemmän yritystoiminnan pyörittämiseen, etkä sisällöistä huolehtimiseen

✅ Haluat helpon ja vaivattoman väylän sisällöntuotantoon

✅ Haluat säästää palkkakustannuksissa ja välttää palkkaamisen riskit

✅ Ymmärrät säännöllisen sisällöntuotannon tärkeyden

✅ Haluat panostaa laatuun!

✅ Haluat keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen pitkällä tähtäimellä, etkä hae pikavoittoja.

✅ Haluat säästää aikaa ja energiaa sinulle tärkeisiin asioihin

✅ Toivot ennakoitavaa ja säännöllistä hinnoittelua

✅ Et halua pitkää irtisanomisaikaa

Ota yhteyttä

Sisällöntuotantoa, joka tuottaa 

Yrittäjänä olet varmasti kiinnostunut siitä, paljonko sinä ja yrityksesi saatte vastinetta sisällöntuotantoon laitettuun panokseen?

Emme me tiedä. Emmekä edes voi tietää, sillä se mitä tapahtuu sen jälkeen, kun asiakas on kohdannut yrityksesi sosiaalisessa mediassa laadukkaana, mielenkiintoisena ja ammattitaitoisena on sinun käsissäsi.

Mutta sen me tiedämme, että kun asiakkaasi eivät kohtaa sinua ollenkaan sosiaalisessa mediassa tai sinne tuottamasi sisältö ei ole mielenkiintoista, laadukasta tai myyvää – kilpailijasi kerää kontaktit ja sinä et saa mitään.
Alta löydät hyvin yksinkertaisen esimerkin siitä, miten asiaa voi laskea auki.

Pekalla on tilitoimisto.

Pekka panostaa sisällöntuotantoon 500 eur / kk. Tilitoimiston keskiarvoista asiakasta Pekka voi laskuttaa 500 eur / kk.

Säännöllisen, ammattimaisen ja myyvän sisällöntuoton avulla Pekka saa kuukaudessa 10 uutta asiakaskontaktia sosiaalisen median kanavien kautta. Näistä 10 potentiaalisesta asiakkaasta 3 tulee Pekalle asiakkaaksi.

Pekan sisällöntuotantoon panostama summa maksoi itsensä moninkertaisesti takaisin.

Pekka jatkaa laadukkaan sisällöntuotannon ostamista sosiaaliseen mediaan, panostaa joka kk saman 500 eur ja saa joka kuukausi uusia asiakkaita.

Yksi asiakas on Pekan asiakkaana keskimäärin kolme vuotta.
Yhden uuden asiakkaan arvo euroissa on 500 euron kuukausilaskutuksella 6000 euroa vuodessa, kolmessa vuodessa 18000 euroa.

Selvää on se, että asiakkaat ja eurot olisivat jääneet saamatta, mikäli Pekka olisi päättänyt jättää panostamatta 500 eur / kk siihen, että on asiakkaidensa tavoitettavissa somessa laadukkaasti ja ammattimaisesti.

Mieti omaa yritystäsi ja liiketoimintaasi – mikä yhden asiakkaan arvo sinulle on?
Ja kun haluat investoida siihen, että arvokkaat asiakkaasi kohtaavat sinut, ota yhteyttä! 

Ota yhteyttä
Placeholder Image

Asiakkaiden suusta 

Placeholder Image

Accounting Rocks Oy

"Jaakko ja Pavunvarsi tiimeineen huolehtii siitä, että olemme sosiaalisessa mediassa säännöllisin julkaisuin aktiivisia, kiiinnostavia ja mielenkiintoisia.
Yhteistyömme on rennon rokahtavaa, helppoa ja Jaakon tiimin työn jälki on laadukasta. Sisältömme ovat idearikkaita, yrityksemme näköisiä ja tekijöillä on kokemusta, näkemystä, mielikuvitusta ja innostusta tekemisessä.
Me saamme keskittyä rauhassa omaan osaamiseemme ja jättää sosiaalisen median huoletta Jaakon ja tiimin haltuun. Voimme ilolla suositella heitä kumppaniksi some-tekemiseen!"

Placeholder Image

TiliPetra Oy

"Jaakko ja Pavunvarsi on huolehtinut TiliPetran sosiaalisen median sisällöntuotannosta, jotta minulla jää aikaa omaan ydinosaamiseeni ja liiketoimintaani.


Yhteistyö on ollut helppoa, vaivatonta ja mutkatonta. Olen ollut tyytyväinen säästämääni aikaan, Jaakon ja tiimin ammattitaitoon ja kykyyn ymmärtää toiveideni ydin muutamasta sanasta.

Yritykseni sosiaalisen median kanavat ovat aktiivisia, siellä on myyvää, laadukasta ja meidän näköistä sisältöä säännöllisesti. Olemme saaneet omilta asiakkailtamme positiivista palautetta somestamme ja tästäkin syystä voimme suositella lämpimästi Jaakkoa ja tiimiä tekemään erinomaista sosiaalisen median sisällöntuotantoa."

Kuinka usein haluat asiakkaiden kuulevan sinusta? 

Kaksi kertaa kuukaudessa

397€/kuukausi

Edullisin

 • Säännöllistä sisältöä kaksi kertaa kuukaudessa 
 • Sisältöhaastattelu
 • Sisältöjen suunnittelu, tarkistus ja julkaisu
 • Kuvasisällöt tarvittaessa kuvapankista 
 • Kuvien muokkaus yrityksen brändiväreihin
 • Yksi sosiaalisen median kanava, kuten Facebook tai Instagram

   
Ota yhteyttä

Kerran viikossa

497€/kuukausi

Suosittelemme

 • Säännöllistä sisältöä kerran viikossa
 • Sisältöhaastattelu
 • Sisältöjen suunnittelu, tarkistus ja julkaisu
 • Kuukausittainen tilannekatsaus
 • Kuvasisällöt tarvittaessa kuvapankista 
 • Kuvien muokkaus yrityksen brändiväreihin
 • Kaksi sosiaalisen median kanavaa, kuten Facebook ja Instagram

 

Ota yhteyttä

Kolme kertaa viikossa

1297€/kuukausi

Kattavin

 • Säännöllistä sisältöä kolme kertaa viikossa
 • Sisältöhaastattelu
 • Sisältöjen suunnittelu, tarkistus ja julkaisu
 • Kuukausittainen tilannekatsaus
 • Kuvasisällöt tarvittaessa kuvapankista 
 • Kuvien muokkaus yrityksen brändiväreihin
 • Kolme sosiaalisen median kanavaa, kuten Facebook, LinkedIn ja Instagram 
Ota yhteyttä

Sopimus tehdään kolmen kuukauden määräajalle, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 1 kuukauden irtisanomisajalla. Jos päivityksiä on suunniteltu yhteisymmärryksessä tulevaisuuteen, jatkuu sopimus vähintään ko. ajan.  Ei piilokuluja eikä puljauksia.

Kirjoittajasi

Olet todennäköisesti kuullut tarinan Jaakosta ja pavunvarresta. Tarinan, jossa taikapavut kasvattivat yhdessä yössä taivaisiin yltävän, valtavan pavunvarren. Taivaasta löytyi kultamunia muniva kana, joka tuotti vaurautta kerta toisensa jälkeen.

Sadun opetus on totta tänäkin päivänä – mutta työkalut ovat erilaiset. Jopa yhdessä yössä on mahdollista tehdä ihmeitä digitaalisen markkinoinnin avulla. Toki, tuloksissa kestää enemmän kuin yhdet yöunet. Ja tulokset mitataan toistaiseksi vielä euroissa, ei kultamunissa.

Jaakko Lahtinen on ollut sosiaalisen median ammattilaisena yli kolme vuotta, ja testannut sosiaalisen median parhaimmat strategiat, toimivat mallit ja kirjoittanut lukemattomia myyviä päivityksiä ja mainoksia. Kaikkiaan Jaakon Facebook-tunnuksilla on ollut yli 50 yrityksen käyttöoikeudet, joten monta erilaista yritystä ja toimialaa on tullut tutuksi – kuten myös tyytyväistä asiakasta. 

Jaakon apuna päivityksiä kirjoittaa Jonna, joka Jaakon harmiksi on luovuudeltaan ja tekstintuottotaidoiltaan jo Jaakon ohi. Ehkä hänellä oli jotain vielä parempia taikapapuja, ken tietää?  

Haluatko kylvää taikapapuja maahan ja nauttia sadon tuotoksista?

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä.
Placeholder Image

Näin toimimme kanssasi

Placeholder Image

1. Kuukausittainen haastattelu

Haastattelemme sinua kuukauden aiheista, ehdotamme ideoita ja keräämme informaatioa yrityksellenne ajankohtaisista aiheista. 

Placeholder Image

2. Sisällöntuotto

Kirjoitamme haastattelun pohjalta kuukauden päivitykset, muokkaamme kuvat ja annamme päivityksille myynnillisen silauksen! 

Placeholder Image

3.  Tarkastaminen

Jotta kaikki näyttää varmasti hyvältä, lähetämme päivitykset ensin sinulle tarkastettavaksi. Kun kuittaat, että hyvältä näyttää, sinun osuutesi on tässä kuussa valmis! 

Placeholder Image

4. Julkaisu

Päivitykset ovat nyt valmiiita, joten ajastamme ne säännöllisin väliajoin sovituille alustoille. 

Nyt tehtävänäsi on enää vastata yhteydenottoihin ja pyörittää yritystoimintaa – ei huolta somesta! 

VALMIINA KASVAMAAN?

Vanha totuus tietää tuloksiin olevan vain yksi tie. Toiminta. Lopeta aggressiivinen odottelu ja jätä yhteystietosi. 

Otamme sinuun yhteyttä ja katsotaan yhdessä seuraavat suuntaviivat. 

JAAKKO JA PAVUNVARSI OY – 2952903-9
Aiemmin Somesuunta Oy

Toinen Toimisto
Finlaysoninkuja 3
33210 Tampere

[email protected] 
0442191841

Tietosuojaseloste >> 

Placeholder Image
Powered by Kajabi