ONNELLISIA ASIAKKAITA

ONNELLISET
REFERENSSIT

ACCOUNTOR FINAGO

KASVU-PROJEKTIT SYNTYIVÄT YHTEISTYÖSTÄ

Kun Finago etsi mainostoimistokumppania, Somesuunta ja Paikallinen Mainostoimisto nostivat käden pystyyn kiinnostuksen merkiksi. Lopputulemana syntyi Finagon tilitoimistoasiakkaille myyvää sisältöä, digitaalisen markkinoinnin osaamista ja näyttäviä nettisivuja. Tärkeimpänä kuitenkin uusia asiakkaita – kaikille.

Keväällä 2018 Finago otti yhteyttä Somesuuntaan ja Paikalliseen Mainostoimistoon yhteistyön merkeissä. Finago halusi tuottaa enemmän arvoa tilitoimistokumppaneilleen ja auttaa uusasiakashankinnassa, tuotteistuksessa, markkinoinnissa ja tilitoimiston arjen päivittäisessä helpottamisessa. Oli idea puoli vuotta kestävistä Kasvu-projekteista, joissa autetaan Procountoria käyttäviä tilitoimistoja loikkaamaan askel askeleelta seuraavalle tasolle sisällöntuotannossa, Facebook- ja Google-markkinoinnissa sekä uudistamalla nettisivuja.

Ensimmäiset projektit lähtivätkin hyvin käyntiin. Tilitoimistoyrittäjät saivat projektin alussa markkinointikoulutuksen, johon sisältyi tuotteistusta, vinkkejä nettisivujen kehittämiseen, sosiaaliseen mediaan ja vastauksia tilitoimistojen markkinointiin liittyviin kysymyksiin.

KASVU-PROJEKTEJA ON KOLMENLAISIA

1. Kasvu-sisältö - Kasvu-sisältö varmistaa, että Facebookiin tai Instagramiin julkaistaan aktiivisesti sisältöä kerran viikossa. Näin yritys pysyy potentiaalisen asiakkaiden mielessä ilman, että yrittäjän pitäisi siitä olla aktiivisesti huolehtimassa. Eikä Somesuunnan Jaakko Lahtinen päivitä mitä tahansa kissavideoita, vaan myyvää sisältöä.

2. Kasvu-mainonta - Kasvu-mainonta varmistaa digitaalisen markkinoinnin jatkuvuuden ja mainostuksen kehittämisen samalla, kun yrittäjä oppii itsekin. Maksetulla markkinoinnilla etsitään laajempi kohderyhmä potentiaalisia asiakkaita, joille tilitoimiston kilpailuetua pyritään viestimään mahdollisimman tehokkaasti. Kasvu-mainonta antaa työkalut yrittäjälle tehdä mainontaa tulevaisuudessa myös itse.

3. Kasvu-nettisivut - Hyvännäköiset, myyvät ja toimivat nettisivut avaimet käteen -paketilla? Kyllä kiitos! Tilitoimistoja vertaillessa tutkitaan usein monia vaihtoehtoja samanaikaisesti ja toimivat nettisivut nostavat yhteydenoton todennäköisyyttä. Asiakkaat ovat saaneet laadukkaat, mobiiliystävälliset, toimivat ja luottamusta herättävät sivut nopeasti käyttöönsä.

Kun mieluisat Kasvu-projektit on valittu, keskustelemme markkinointikonsultoinnin yhteydessä tavoitteista, asiakkaan toiveista ja eniten arvoa tuottavista toimenpiteistä. Näin saimme tietoon mitä asiakas haluaisi viestiä ja markkinoida sosiaalisessa mediassa.

Projektit jatkuvat tuotantotyöllä ja kuukausittaisilla ohjausryhmäpalavereilla. Ohjausryhmät pitävät projektin keulaa oikeassa kurssissa ja potkii kevyesti tilitoimistoa eteenpäin tavoitteiden saavuttamiseksi. Tästä onkin tullut erityisesti kiitosta, koska kevyt tulosvastuullisuus kuukausittain pitää liikkeessä.

Ennen kuin käymme läpi mitä kaikki osapuolet ovat saaneet yhteistyöstä, annamme tilaisuuden yritysten edustajille kommentoida yhteistyön parhaita puolia:

 

"Monissa yrityksissä halutaan tukea omia asiakkaita, mutta Finagolla asia vietiin Kasvu-projektien myötä ajatuksesta käytäntöön. Paikallisella Mainostoimistolla on kunnia toimia projekteissa markkinoinnin asiantuntijana. Somesuunta puolestaan tuo mukaan sosiaalisen median osaamista ja positiivista energiaa. Finago tunnettuna ja arvostettuna toimijana on mieluisa kumppani, jonka kanssa on ilo toimia.

Finagon asiakkaat toimivat samalla toimialalla, mutta itse yritykset ovat erilaisia. Markkinoinnin haasteet ovat kuitenkin yhteisiä ja niitä on päästy Kasvu-projekteissa ratkomaan hyvällä menestyksellä. Parhaimmillaan projektien myötä kasvatetaan markkinointiosaamista ja -motivaatiota, sekä saadaan aikaan konkreettisia tuloksia jotka näkyvät lisämyyntinä ja parantuneena katteena. Erityisesti pienyrittäjien auttaminen lämmittää aina mieltä!"

Pasi Kemi, Suomen Paikallinen Mainostoimisto -verkosto Oy


"On ollut erittäin mielenkiintoista päästä sisään tilitoimistomaailmaan kehittämään markkinointia ja tukemaan tilitoimistojen kehitystä. Vahvuuteni on nimen omaan pienyrityksissä, ja onkin ollut ilo nähdä tilitoimistossa puolen vuoden aikana tapahtunut kehitys. Markkinoinnista on oltu innoissaan aikaisemman tietämättömyyden ja tekemättä jättämättömyyden sijasta.

Yhteistyö Finagon kanssa on ollut innostavaa ja ohjannut molempia kehittymään eteenpäin. Haen yhteistyökumppanuuksiltani aina win-win -tilannetta, mutta tässä tapauksessa siitä tulikin win-win-win-win -tilanne. En malta odottaa mitä tulevaisuudessa yhteistyö tuo tullessaan."

Jaakko Lahtinen, Jaakko ja pavunvarsi Oy


"Yhteistyömme on ollut joustavaa ja mutkatonta alusta saakka. Tuotteistamalla Kasvu -projekteja tilitoimistoillemme olemme pystyneet tarjoamaan sellaista palvelua, jota emme aikaisemmin pystyneet tuottamaan. Paikallinen Mainostoimisto ja Somesuunta ovat tuoneet projektiryhmiin syvää markkinoinnin ja myynnin osaamista, joka on nostanut tilitoimiston markkinoinnin aivan uudelle tasolle. On ollut suuri ilo nähdä tilitoimistojen innostumisen markkinoinnista ja kokeilevan uutta, sillä asiakkaiden ostokäyttäytyminen on muuttunut ja muuttuu edelleen tässä alati haastavassa markkinassa."

Anna Siivonen, Accountor Finago Oy


Projektien lopputulemana on tullut kaikille pelkkää positiivista.

Finago pystynyt tukemaan tilitoimistoja paremmin myyntityössä ja samalla saanut uusia Procountor-asiakkuuksia.

Tilitoimistot ovat nostaneet ammattitaitoaan ja saaneet uusia taloushallintoasiakkaita. Ammattitaidon myötä markkinointi on parantunut, tuotteistus on ymmärrettävämpää ja hintoja on pystytty nostamaan.

Somesuunta on päässyt tuottamaan laadukasta sisältöä ja markkinointia tilitoimistoille ja on jatkanut joidenkin tilitoimistojen kanssa yhteistyötä myös Kasvu-projektien jälkeen.

Paikallinen Mainostoimisto on saanut uusia nettisivuasiakkuuksia ja konsultoinut kymmeniä tilitoimistoja.

Tulevaisuuden Kasvu-projekteja innolla odottaessa!

NORDIC BUSINESS FORUM

TWITTER-MODERAATTORI

Isoissa tapahtumissa twitter-moderaattori julkaisee näytöillä twiitit puheiden aikana. 2017 tapahtumassa Jaakko oli julkaisemassa twiittejä taukohaastatteluiden aikana tuhansille silmäpareille tapahtumatilassa ja kymmenille tuhansille ihmisille livestreamin välityksellä.

MITTAUSPALVELU
MP-MAP

JATKUVAA MARKKINOINTIA

"Aikaisemmin markkinoinnissamme ei ollut mitään järjestelmällisyyttä ja roiskittiin vähän sinne ja tänne. Ei oikein tiedetty mitä olisi pitänyt tehdä. Ja se mitä tehtiin, ei tiedetty toimiiko vaiko ei. Eikä se oikein markkinointia tainnut ollakaan. 

Muutos tapahtui, kun olin eräässä markkinointikoulutuksessa ja nyt tiedossa oli mitä pitäisi tehdä. Valitettavasti tekeminen jäi kuitenkin omalle vastuulle. Kysyin suosituksia tekijöistä ja sain Jaakon yhteystiedot ja pääsimme yhteistyöhön. 

Kun olen aikaisemmin ostanut markkinointipalveluita, se on ollut projektiluontoista ja tekeminen on jäänyt yhteen osa-alueeseen. Jaakkoa pidän meidän markkinointiassarina, vaikkei hän meidän palkkalistoilla olekaan. Tekeminen ei ole liikaa rajattu yhteen osa-alueeseen, vaan palvelu on kokonaisvaltaisempaa. 

Jaakon kanssa hommat hoituu silloin kun pitää. Markkinointi on jatkuvaa, kehittämistä ja voin luottaa siihen että sovitut hommat tehdään.“

- Essi Lassila, toimitusjohtaja

VALMIINA KASVAMAAN?

Onnelliseksi asiakkaaksi ei pääse, ellei ota yhteyttä.

JAAKKO JA PAVUNVARSI OY – 2952903-9
Aiemmin Somesuunta Oy

Toinen Toimisto
Finlaysoninkuja 3
33210 Tampere

[email protected] 
0442191841

Tietosuojaseloste >> 

Placeholder Image
Powered by Kajabi